ENGLISH
  Güncelleme: 29/03/2019

EaSI Programı Teklif Çağrısı: AB'de İşçilerin Başka Bir Üye Ülkede Geçici Görevlendirilmesi, İdari İşbirliği ve Bilgiye Erişimin Güçlendirilmesi

İstihdam ve Sosyal Yenilik (EaSI) Programı Yeni Teklif Çağrısı

EaSI Programı kapsamında "AB'de İşçilerin Başka Bir Üye Ülkede Geçici Görevlendirilmesi, İdari İşbirliği ve Bilgiye Erişimin Güçlendirilmesi" konulu teklif çağrısı yayımlanmıştır.

Teklif çağrısının amacı, işçilerin geçici görevlendirilmesi alanında yaşanan zorlukların anlaşılması ve bu alanda yeni girişimlerin geliştirilmesinin desteklenmesidir.

Toplam bütçesi 3 milyon avro olan teklif çağrısı kapsamında en az 4 farklı ülkede kurulmuş 4 kurum/kuruluşun ortaklığından oluşan konsorsiyumların başvuruları kabul edilecektir. Teklife konu faaliyetlerin en az 4 EaSI katılımcısı ülkede gerçekleştirilmesi gerekmektedir (28 AB Üye Ülkesi, İzlanda, Norveç, Arnavutluk, Kuzey Makedonya, Sırbistan, Karadağ, Türkiye). Söz konusu çağrıya kamu kuruluşları, uluslararası kuruluşlar, kar amacı gütmeyen kuruluşlar, araştırma merkezleri/enstitüleri, yükseköğretim kurumları, sivil toplum örgütleri başvurabilmektedirler.

Proje başvurularının 13 Haziran 2019 tarihine kadar Avrupa Komisyonu’na iletilmesi gerekmektedir. 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

AB Programları Hibe Duyuruları için tıklayınız

EaSI Programı hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız


Güncelleme: 29/03/2019 / Hit: 6,876

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı