ENGLISH
  Güncelleme: 15/09/2017

Sivil Toplum Sektörü Ortaklıklar - Ağlar Hibe Programı Brüksel'de Tanıtıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen ve sivil toplum kuruluşları arasındaki ortaklık ve ağların güçlendirilmesini hedefleyen bu yeni hibe programı Brüksel’de ilgili kuruluşlara tanıtıldı.

3 Temmuz 2017 tarihinde teklif çağrısına çıkılan Ortaklıklar ve Ağlar Hibe Programının tanıtımı için düzenlenen bilgilendirme günlerinde bugüne kadar, Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları, belediyeler, üniversiteler, kalkınma ajansları ve kamu kuruluşları olmak üzere 1500’ün üzerinde katılımcıya ulaşıldı.

Avrupa’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının da faydalanabileceği ve Türkiye’deki STK’lar ile ortaklıklar geliştirebileceği hibe programı, bu defa 14 Eylül 2017 tarihinde, Brüksel’de düzenlenen bir toplantıyla, farklı ülkelerden de katılımın olduğu geniş bir kitleye tanıtıldı. Bakanlığımız, Merkezi Finans ve İhale Birimi ile Avrupa Komisyonu yetkililerinin katılımıyla düzenlenen toplantı TOBB İktisadi Kalkınma Vakfı Brüksel ofisinde gerçekleştirildi.

Toplantıda, katılımcılara başvuru ve değerlendirme koşulları gibi hibe programının detaylarının yanı sıra proje geliştirme aşamasında kurulabilecek ortaklıklar, proje faaliyeti örnekleri, proje bütçesi gibi konularda ayrıntılı bilgi sunuldu. Doğru ortaklık yapısıyla oluşturulan ve program hedeflerine yönelik kurgulanan projelere 500 bin avroya kadar hibe desteği sağlanıyor.

Ortaklıklar ve Ağlar Hibe Programı ve başvuru detayları ile dokümanlarına www.cfcu.gov.tr ve www.ab.gov.tr adresinden yer alan başvuru rehberlerinden ulaşılabilir.

Facebook/Sivil Toplum Sektörü

Twitter/Sivil Sektor

Youtube/Sivil Toplum Sektörü

GÜÇLÜ ORTAKLIK

GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİ

 

SİVİL AĞLAR ve ORTAKLIKLARI DESTEKLİYOR, KAMU – STK İŞBİRLİĞİNE ZEMİN HAZIRLIYORUZ

 

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 15/09/2017 / Hit: 4,966

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı