ENGLISH
  Güncelleme: 02/03/2012

* 23 Şubat 2012 Tarihli Kayseri 2012 Yılı Birinci AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Kayseri ili Avrupa Birliğine Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu’nun 2012 yılı birinci toplantısı 23 Şubat 2012 tarihinde İl AB Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı İbrahim Halil ÇOMAKTEKİN başkanlığında Kayseri Sanayi Odası Başkanlığı konferans salonunda İl AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu üyelerinin ile katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantıda Avrupa Birliği’ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu’nun Avrupa Birliği mali yardımları çerçevesinde hazırlanan projelerin tanıtılması, il çapında yaygınlaştırılması ve proje hazırlığı içerisinde olan kurumlar arasında işbirliğini geliştirilmesi açısından önemli olduğu vurgulandı. Kayseri Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan duyuruların etkisini artırmak amacıyla ilgili kurumlarda iletişim sorumlularının belirlenmesinin faydalı olacağı konusunda mutabakata varıldı.

Toplantıda ayrıca, Kayseri Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Merkezi internet sayfasında oluşturulan ve proje envanteri işlev görecek olan “Sunulan Projeler” bölümü hakkında bilgiler verildi.


Güncelleme: 02/03/2012 / Hit: 6,808

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı