ENGLISH
  Güncelleme: 14/05/2016

Karadağ’ın AB Üyeliğinden Sorumlu Devlet Sekreteri ve Başmüzakereci Aleksandar Andrija Pejović, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır’ın Konuğu Olarak Ankara’da Resmi Temaslarda Bulunacaktır

Karadağ’ın AB üyeliğinden sorumlu Devlet Sekreteri ve Başmüzakerecisi Büyükelçi Aleksandar Andrija Pejović Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır’ın konuğu olarak 16-17 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara’da temaslarda bulunacaktır.

Ankara temasları kapsamında, AB Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır, Devlet Sekreteri ve Başmüzakereci Büyükelçi Aleksandar Andrija Pejović ile görüşecek ve çalışma yemeğinde biraraya gelecektir.

Devlet Sekreteri ve Başmüzakereci Büyükelçi Aleksandar Andrija Pejović ayrıca, TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eş-başkanı Ahmet Berat Çonkar ile görüşecek ve Dışişleri Bakanlığımızda temaslarda bulunacaktır.

Devlet Sekreteri ve Başmüzakereci Büyükelçi Pejović, Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları ve Araştırma Merkezi’nde “AB Yolunda Karadağ” başlıklı bir konferans verecektir.

Devlet Sekreteri ve Başmüzakereci Büyükelçi Pejović'in ziyareti sırasında Türkiye ve Karadağ'ın AB katılım süreçlerine ilişkin görüş ve tecrübe teatisi yapılacaktır.



Güncelleme: 14/05/2016 / Hit: 6,405

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı