ENGLISH
  Güncelleme: 20/04/2016

EaSI Programı Teklif Çağrısı: Sosyal Diyaloğa Destek

İstihdam ve Sosyal Yenilik (EaSI) Programı Yeni Teklif Çağrısı

EaSI Programı kapsamında "Sosyal Diyolağa Destek" konulu teklif çağrısı yayımlanmıştır.

Teklif çağrısının amacı, işgücü piyasasının modernleşmesi, iş yaratımı, iş eşleştirme, kaliteli iş, yeniden yapılandırma, dijital toplum ve ekonomi, yeşil ekeonomi, güvenceli esneklik, beceriler, işgücü hareketliliği, göç, genç istihdamı, iş sağlığı ve güvenliği, sosyal koruma sistemlerinin modernleşmesi, iş ve aile yaşamının uyumlaştırılması, cinsiyet eşitliği, ayrımcılıkla mücadele, aktif yaşlanma, sağlıklı ve uzun çalışma hayatı, sosyal içerme ve insana yaraşır iş gibi istihdam ve çalışma hayatındaki zorluklara sosyal diyalog mekanizmaları ile çözüm bulunmasıdır. 

Avrupa sosyal diyalog komitelerinin gündemlerini takip eden ve işçi ve işveren taraflarını bir araya getiren projelere öncelik verilen teklif çağrısının toplam bütçesi yaklaşık 9,3 milyon Avro'dur. Her bir proje için en az  150 bin Avro ile fazla 500 bin Avro hibe desteği sağlanması öngörülmektedir.

Proje başvurularının 30 Haziran 2016 tarihine kadar Avrupa Komisyonuna iletilmesi gerekmektedir. Ülkemizden, esas başvuru sahibi olarak doğrudan başvuru yapılamamakta ancak üye ülkelerdeki ilgili kuruluşlar ile birlikte eş başvuru sahibi olarak katılım sağlanabilmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

AB Programları Hibe Duyuruları için tıklayınız.

EaSI Programı hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.




Güncelleme: 20/04/2016 / Hit: 4,796

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı