ENGLISH
  Güncelleme: 08/04/2016

2016-2017 Akademik Yılı Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programı Sözlü Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adayların Listesi Belirlendi

Avrupa Koleji 2016-2017 akademik yılı Yüksek Lisans Burs Programı sözlü sınavına girmeye hak kazanan adaylar Avrupa Koleji akademik birimleri tarafından yapılan ön değerlendirme sonucunda belirlenmiştir. Adaylar 25-26 Nisan 2016 tarihlerinde  Avrupa Birliği Bakanlığında (Mustafa Kemal Mah. 2082 Cad. No:4 06530 100. Yıl ÇANKAYA/ANKARA, Tel: +90 312 218 1654) isimlerinin karşısında yer alan tarih ve saatte mülakata alınacaklardır.

Adayların sınava gelirken yanlarında T.C. kimlik numarasını içeren Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanını bulundurmaları zorunludur. Adayların kendileri için belirlenen mülakat saatinden en az 1 saat önce nüfus cüzdanları ile birlikte Avrupa Birliği Bakanlığı 1 No’lu Toplantı Salonunda hazır olmaları gerekmektedir.

İngilizce ve Fransızca dillerinde gerçekleştirilecek sözlü sınavda, adayların İngilizce ve Fransızca dil hakimiyetleri, analiz ve muhakeme yetenekleri, Avrupa Birliği ve Türkiye-AB ilişkileri konularında genel bilgi düzeyleri, kişisel ve sosyal yetenekleri ve motivasyon düzeyleri değerlendirilecektir. Mülakat sonucunda, başarılı bulunan adayların eğitim göreceği bölümler de belirlenecektir.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi, başvurdukları bölüm göz önünde bulundurularak düzenlenmiş olup herhangi bir başarı sıralaması içermemektedir. Söz konusu adaylarla e-posta yoluyla da iletişime geçilecektir. Sürece ilişkin sorular için merderen@ab.gov.tr ve rgurcan@ab.gov.tr adreslerinden bilgi alınabilir.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programına ilişkin detaylı bilgi için tıklayınız.



Güncelleme: 08/04/2016 / Hit: 5,226

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı