ENGLISH
  Güncelleme: 05/02/2016

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır Brüksel Ziyaretini Tamamladı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır, AB Komiserleri ile resmi temaslarda bulunmak üzere 4-5 Şubat 2016 tarihlerinde Brüksel'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Bozkır, Brüksel temasları çerçevesinde, Avro ve Sosyal Diyalogdan sorumlu AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ve Uluslararası İşbirliği ve Kalkınmadan sorumlu AB Komiseri Neven Mimica ile görüşmelerde bulundu.

Bakan Bozkır'ın AB Komiserleri ile yaptığı görüşmelerde, Türkiye-AB ilişkilerinin tüm boyutları, göç alanında işbirliği, ekonomik diyalog ve kalkınma yardımları konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Brüksel'de Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Belçika Şubesi tarafından düzenlenen toplantıda Belçika'da yaşayan vatandaşlarla biraraya gelen Bakan Bozkır ayrıca, Schaerbeek bölgesine bir ziyaret gerçekleştirerek Türk mahallesinde yaşayan vatandaşlar ve esnafla sohbet etti.

Bakan Bozkır, Brüksel temasları çerçevesinde son olarak Brüksel Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türk standlarını ziyaret etti ve Türkiye'yi temsil eden turizmciler ile biraraya geldi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 05/02/2016 / Hit: 5,341

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı