ENGLISH
  Güncelleme: 01/02/2016

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır resmi temaslarda bulunmak üzere Paris ve Brüksel'e gidiyor

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır, resmi temaslarda bulunmak üzere 3-5 Şubat 2016 tarihlerinde Paris ve Brüksel'e gidecektir.

Paris'te AB işlerinden sorumlu Devlet Sekreteri Harlem Desir ile çalışma yemeğinde görüşecek olan Bakan Bozkır ayrıca, Senato ve Millet Meclisinin Dışişleri ve AB Komisyon Başkan ve üyeleri ile biraraya gelip, Parlamenterlere hitap edecektir.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Bozkır, Paris Büyükelçimizin evsahipliği yapacağı akşam yemeğinde Fransız işadamlarıyla da biraraya gelecektir. Sözkonusu yemeğe AB işlerinden sorumlu Devlet Sekreteri Harlem Desir'in de katılımı öngörülmektedir.

AB Bakanı Bozkır, Paris'teki temaslarının ardından AB Komiserleriyle görüşmelerde bulunmak üzere Brüksel'e geçecektir. Bakan Bozkır, Bu çerçevede, Avro ve Sosyal Diyalogdan sorumlu AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ve Uluslararası İşbirliği ve Kalkınmadan sorumlu AB Komiseri Neven Mimica ile görüşecektir.

Bakan Bozkır, Brüksel'de ayrıca Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin (UETD) Belçika şubesinin organize edeceği toplantıda Belçika'da yaşayan vatandaşlarımızla buluşacaktır.



Güncelleme: 01/02/2016 / Hit: 4,228

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı