ENGLISH
  Güncelleme: 23/06/2015

Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı Ortak İzleme Komitesi Toplantısı Bulgaristan’ın Sozopol Kentinde Gerçekleştirildi

Bulgaristan – Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı Ortak İzleme Komitesi Toplantısı 23 Haziran 2015 tarihinde Programın Yönetim Makamı olan Bulgaristan Bölgesel Kalkınma Bakanlığı ile Ulusal Otorite konumundaki Avrupa Birliği Bakanlığı’nın eş başkanlığında Bulgaristan’ın Sozopol kentinde düzenlenmiştir.

Toplantıda Bulgaristan – Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programının süregelen uygulamasının izlenmesi çerçevesinde 2014 yılı uygulama raporunun değerlendirilmesi ve kabulü gerçekleştirilmiştir. Ayrıca uygulamaya ilişkin konular üzerinde çalışmalar yapılmış ve 2007-2013 dönemi üçüncü teklif çağrısı kapsamında Programın artan bütçesi kullanılarak uygulamasına karar verilen projelerin sözleşmelerinin sunulduğu tören gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu toplantıya Dışişleri Bakanlığı ve Hazine Müsteşarlığı temsilcilerinin yanı sıra Ortak Teknik Sekretarya çalışanları ile diğer komite üyeleri katılım sağlamıştır.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 23/06/2015 / Hit: 4,905

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı