ENGLISH
  Güncelleme: 28/05/2015

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır Letonya’yı Ziyaret Etti

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır, Avrupa Birliği Letonya Dönem Başkanlığı’nın davetine icabetle 27-28 Mayıs 2015 tarihlerinde Letonya’nın başkenti Riga’yı ziyaret etti.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Riga’da Letonya Parlamentosu Başkanı Ināra Mūrniece tarafından kabul edildi. Bakan Bozkır, Riga’da bulunan Sırbistan AB Bakanlığı heyetini de kabul etti.

Bakan Bozkır son olarak Letonya Dışişleri Devlet Sekreteri Büyükelçi Andrejs Pildegovics’in onuruna verdiği çalışma yemeğine iştirak etti.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır’ın Riga’daki temaslarında, Türkiye-AB ilişkileri ve üyelik müzakerelerimiz başta olmak üzere Letonya ve Sırbistan ile ikili ilişkilerimiz hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Bozkır'ın Riga'da bir konuşma yapması öngörülen AB Konseyi Genişleme Grubu (COELA) ile Başmüzakereciler Toplantısı ise, Belçika'nın Brüksel ve diğer havalimanlarının uçuş kontrol sistemlerindeki teknik sorun nedeniyle heyetlerin Riga'ya gelememelerinden  ertelendi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 28/05/2015 / Hit: 5,514

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı