ENGLISH
  Güncelleme: 09/03/2015

“Sınırsız Sevgi” Yarışması Başladı

Avrupa Komisyonu, Bölgesel ve Kentsel Politikalar Genel Müdürlüğü 14 Şubat Sevgililer Gününe ithafen, aynı zamanda bölgeler ve sınırlar arası işbirliğini teşvik etmek ve AB’nin bölgesel işbirliğine yönelik Bölgesel Politika programı Interreg’in 25. yıldönümünde heyecan yaratmak amacıyla özel bir yarışma düzenlemektedir.

Sevgililer Günü yarışması 13 Şubat günü saat 17.00’de Komisyon tarafından duyurulmuştur. İlgililerin 15 Mart 2015 tarihine kadar "bireysel romantizm deneyimlerinin Avrupa sınırları arasındaki zorlukların (kültürel, politik, dil farklılıkları, idari, coğrafi, lojistik) üstesinden gelmelerinde nasıl yardımcı olduğunu içeren” hikayelerini REGIO-EULWB-COMPETITION@ec.europa.eu adresine e-posta aracılığıyla göndermeleri gerekmektedir. Hikayelerin 100 kelimeyi geçmeyecek şekilde hazırlanması ve bir fotoğraf eşliğinde gönderilmesi gerekmektedir.

Uygun görülen fotoğraflar başvurular tamamlandıktan sonra Facebook sayfasında yayınlanacaktır. https://www.inforegiodoc.eu/mailinglist/faces/getUrl?id=2112

Interreg sayfasında daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz:https://www.inforegiodoc.eu/mailinglist/faces/getUrl?id=2113

Yarışmayı #EUlovewithoutborders etiketinden takip ediniz.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 09/03/2015 / Hit: 4,500

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı