ENGLISH
  Güncelleme: 12/02/2015

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır'ın Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Michael Roth ile Görüşmesi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, 11-13 Şubat 2015 tarihlerinde ülkemizi ziyaret etmekte olan Almanya Federal Cumhuriyeti'nin Avrupa işlerinden sorumlu Devlet Bakanı Michael Roth ile 13 Şubat 2015 tarihinde İstanbul'da biraraya gelecektir.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, Bakan Roth ile Avrupa Birliği Bakanlığı Ortaköy ofisindeki görüşmesinin ardından konuk Bakan ve heyeti onuruna bir öğle yemeği verecektir. Yemeğe, Almanya ile yakın ilişkileri bulunan olan bilim insanlarımız, sanatçılarımız, siyasetçilerimiz, iş dünyası temsilcileri ve Almanya'nın ülkemizde bulunan çeşitli alanlardaki temsilcileri de katılım sağlayacaktır.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır'ın Almanya Federal Cumhuriyeti Avrupa işlerinden sorumlu Devlet Bakanı Michael Roth ile görüşmesinde ülkemizin AB üyelik sürecinde Almanya'nın rolü ve Türkiye-Almanya ikili ilişkileri hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir.



Güncelleme: 12/02/2015 / Hit: 6,367

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı