ENGLISH
  Güncelleme: 12/02/2015

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır Brüksel Temaslarını Tamamladı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, 11-12 Şubat 2015 tarihlerinde Belçika’nın başkenti Brüksel’e resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Brüksel’de bir dizi temasta bulunan Bakan Bozkır, Mali İstikrar, Mali Hizmetler ve Sermaye Piyasaları Birliğinden sorumlu AB Komisyonu Üyesi Jonathan Hill ve Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu AB Komisyonu Üyesi Johannes Hahn ile görüştü.

Bakan Bozkır ayrıca, Araştırma, Bilim ve İnovasyondan sorumlu AB Komisyonu Üyesi Carlos Moedas ve Ekonomik ve Mali İşler, Vergilendirme ve Gümrük Birliğinden sorumlu AB Komisyonu Üyesi Pierre Moscovici ile ayrı ayrı görüşmelerde bulundu.

Avrupa Parlamentosu eski milletvekili Emine Bozkurt ile de bir görüşme gerçekleştiren Bakan Bozkır, Avrupa Politika Çalışmaları Merkezi (Centre for European Policy Studies - CEPS) tarafından düzenlenen konferansta, Türkiye-AB ilişkileri hakkında bir konuşma yaptı.

Bakan Bozkır ayrıca, Müstakil İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) ve Türkiye Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜMSİAD) Brüksel Temsilciliklerini ziyaret etti.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır’ın Brüksel ziyaretinde, katılım müzakerelerimiz başta olmak üzere Türkiye-AB ilişkileri kapsamlı olarak ele alındı.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 12/02/2015 / Hit: 6,551

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı