ENGLISH
  Güncelleme: 29/01/2015

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır Madrid Temaslarını Tamamladı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, 27-28 Ocak 2015 tarihlerinde İspanya’nın başkenti Madrid’e resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Bozkır, Madrid ziyareti kapsamında, İspanya Senato Başkanı Pio Garcia-Escudero ile görüştü ve İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Garcia-Margallo ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.



Bakan Bozkır ayrıca, İspanya'nın önde gelen işadamları kuruluşlarından CEOE tarafından düzenlenen toplantıya katılarak, İspanyol iş dünyası temsilcilerine hitap etti.


İspanya'nın önemli düşünce kuruluşlarından Elcano Enstitüsü’nde düzenlenen çalışma yemeğinde akademisyenler, uzmanlar, işadamları ve üst düzey hükümet yetkilileriyle de bir araya gelerek bir konuşma gerçekleştiren Bakan Bozkır, Madrid ziyareti sırasında İspanya basınına mülakatlar da verdi.


Bakan Bozkır, ayrıca Madrid Büyükelçiliğimizin ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde İspanya siyaset, bürokrasi ve iş çevreleri temsilcileriyle bir araya geldi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır’ın Madrid ziyaretinde, AB katılım müzakerelerimiz başta olmak üzere Türkiye-AB ve Türkiye-İspanya ikili ilişkileri kapsamlı olarak ele alındı.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 29/01/2015 / Hit: 5,443

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı