ENGLISH
  Güncelleme: 23/12/2014

“Türkiye’nin Yeni AB Stratejisi ve Yerel Düzeyde AB Çalışmaları 81 İl Vali Yardımcıları” Toplantısı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’ın teşrifleriyle, 24 Aralık 2014 tarihinde, Ankara Rixos Grand Hotel’de, saat 10:00-16:00 arasında, “Türkiye’nin Yeni AB Stratejisi ve Yerel Düzeyde AB Çalışmaları - 81 İl Vali Yardımcıları Toplantısı” düzenlenecektir.

Toplantıda Yeni AB Stratejisi ve AB İletişim Stratejisi 81 ilden gelen “İl AB Temas Noktası” vali yardımcıları ile paylaşılacaktır. Ayrıca bu iki strateji doğrultusunda ve yeni dönemde yerelde yürütülecek AB çalışmaları için yol haritası olarak hazırlanmış olan “Yerel Düzeyde AB Çalışmalarına Yönelik Kapasitenin Güçlendirilmesi Eylem Planı” da vali yardımcıları ile istişare edilecektir.

Eylem Planı, yerelde AB çalışmalarının etkin olarak yürütülmesini sağlayacak 2 stratejik amaç, 10 hedef, 26 alt hedef ve ilişkili 65 faaliyetten oluşmaktadır. Eylem Planı dâhilinde tasarlanmış olan faaliyet ve uygulama adımları, konuyla ilgili merkezî yönetim ve yerel yönetim düzeylerinde gerçekleştirebilecek çeşitli çalışmaların ana hatlarını özetlemektedir.

Toplantı gündemine ulaşmak için tıklayınız.



Güncelleme: 23/12/2014 / Hit: 6,641

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı