ENGLISH
  Güncelleme: 05/12/2014

AB Bakan Yardımcısı Alaattin Büyükkaya “AB Mali Yardımları ve Tokat İçin Fırsatlar” Toplantısına Katıldı

“AB Mali Yardımları ve Tokat İçin Fırsatlar” toplantısı AB Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Alaattin Büyükkaya’nın himayelerinde, 5 Aralık 2014 tarihinde, Tokat 26 Haziran Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Tokat Valisi Sayın Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Sayın Eyüp Eroğlu ve Tokat milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirilen programın açılışında bir konuşma yapan Sayın Büyükkaya “AB sürecimiz sadece merkezi yönetimi değil, yerel yönetimleri, üniversiteleri, odaları, sivil toplum kuruluşlarını, kısacası toplumun tüm kesimlerini içine alan; sürekli değişen ve gelişen bir süreçtir. Bu süreç, sadece kurumsal-yasal alanda ülkemize AB standartları kazandıran bir süreç değil; aynı zamanda toplumsal bir dönüşüm sürecidir de. Bu süreçte bütün yerel aktörlere büyük rol ve sorumluluklar düşüyor” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı Katılım Öncesi Mali Yardım, Birlik Programları ve Erasmus + Programı konulu oturumlar ile devam etti. Üniversitelerden mesleki eğitim kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarından kamu kuruluşları temsilcilerine kadar yaklaşık beş yüz kişi katılım sağladığı etkinlik soru ve cevap bölümüyle son buldu. 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 05/12/2014 / Hit: 4,648

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı