ENGLISH
  Güncelleme: 26/11/2014

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır’ın İsveç Ziyareti

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, resmi temaslarda bulunmak üzere 27-28 Kasım 2014 tarihlerinde İsveç’in başkenti Stokholm’e bir ziyaret gerçekleştirecektir.

AB Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, İsveç ziyaretinde, 27 Kasım 2014 tarihinde İsveç Parlamentosu Başkanı Urban Ahlin, Dışişleri Bakanı Margot Wallström, AB İşlerinden sorumlu Başbakanlık Devlet Sekreteri Hans Dahlgren ile ayrı ayrı görüşmelerde bulunacak; İsveç Parlamentosu Dışişleri ve AB Komiteleri’nin ortak düzenleyeceği toplantıya katılarak, Komite üyelerine hitap edecek ve üyelerin  sorularını yanıtlayacak, Dışişleri Bakanı Margot Wallström’ün onuruna vereceği çalışma yemeğine katılacaktır.

AB Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, 28 Kasım 2014 tarihinde, İsveç Şehircilik ve İskân Bakanı Mehmet Kaplan ile görüşecek, İsveç basınına mülakatlar verecektir.

AB Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır’ın İsveç ziyaretinde AB katılım müzakerelerimiz başta olmak üzere Türkiye-AB ve Türkiye-İsveç ikili ilişkileri kapsamlı olarak ele alınacaktır.



Güncelleme: 26/11/2014 / Hit: 6,994

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı