ENGLISH
  Güncelleme: 21/11/2014

Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı-Proje Uygulama Eğitimi

Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı’nın 2. ve 3. teklif verme çağrısı kapsamında uygulama süreci devam eden yararlanıcılar için “Proje Uygulama Eğitimi” düzenlenecektir.

Bulgaristan Bölgesel Kalkınma Bakanlığı (Yönetim Makamı) Sınır Ötesi İşbirliği Yönetimi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı (Ulusal Otorite) Mali İşbirliği Başkanlığı ve Programın Ortak Teknik Sekretaryası ile işbirliği içinde Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı’nın 2. ve 3. teklif verme çağrısı kapsamında uygulama süreci devam eden yararlanıcılar için “Proje Uygulama Eğitimi” düzenlenmektedir.

Eğitim 27 Kasım 2014 tarihinde 09:30’da Edirne’de, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Türk ve Bulgar ortaklar arasındaki ortaklık ilişkisinin geliştirilmesi gerekliliği, ortak sorunlara ortak çözümler bulabilme amacıyla eğitim yeni bir yaklaşımla icra edilecektir.

Yararlanıcıların ihtiyaçlarına hitap edebilmek ve daha üst düzeyde bir anlayış sağlanması açısından eğitim hem Bulgarca hem de Türkçe olarak gerçekleştirilecektir. Bu sebeple iki ayrı modül öngörülerek; teorik kısımda temel konuların aktarılacağı sunumlar olurken pratik kısımda ortak sorunların ve sıkıntıların tartışılacağı bir ortam oluşturulacaktır.

Eğitim semineri ikinci çağrıda uygulaması devam eden ve üçüncü çağrı kapsamında 27 Kasım 2014 tarihine kadar hibe sözleşmesi imzalamış tüm Türk ve Bulgar yararlanıcıların katılımına açık olup her bir Proje ortağının –biri Proje yöneticisi/yardımcısı ve Mali İşler Uzmanı/muhasebeci olmak üzere- iki katılımcıyla iştirak etmesi öngörülmektedir.

Lütfen katılımınızı “Kişisel Katılım Formunu” doldurarak jtsedirne@ab.gov.tr adresine 25 Kasım 2014 tarihine kadar iletiniz.

Eğitim gündemi için lütfen tıklayınız.



Güncelleme: 21/11/2014 / Hit: 6,443

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı