ENGLISH
  Güncelleme: 19/11/2014

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır’ın Lüksemburg Ziyareti

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, resmi temaslarda bulunmak üzere 20-21 Kasım 2014 tarihlerinde Lüksemburg’a bir ziyaret gerçekleştirecektir.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, Lüksemburg ziyaretinde, 20 Kasım 2014 tarihinde Lüksemburg Başbakanı Xavier Bettel tarafından kabul edilecek, 21 Kasım 2014 tarihinde Lüksemburg Dışişleri ve Avrupa Bakanı Jean Asselborn ile görüşecek, görüşmenin ardından ortak basın toplantısına ve Bakan Asselborn’un onuruna vereceği öğle yemeğine katılacaktır.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, Lüksemburg’da ayrıca Lüksemburg Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Etienne Schneider  ile, Lüksemburg Temsilciler Meclisi Başkanı Mars Di Bartolomeo ile ve Temsilciler Meclisi Dış ve Avrupa İşleri, Savunma ve Göç Komisyonu ile ayrı ayrı görüşmelerde bulunacaktır.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır’ın Lüksemburg ziyaretinde AB katılım müzakerelerimiz başta olmak üzere Türkiye-AB ve Türkiye-Lüksemburg ikili ilişkileri kapsamlı olarak ele alınacaktır.



Güncelleme: 19/11/2014 / Hit: 6,319

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı