ENGLISH
  Güncelleme: 20/08/2014

Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2014-2020 Dönemi Ortak Çalışma Grubu Toplantısı Düzenlendi

Bakanlığımızın Ulusal Otorite görevini yürüttüğü Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programının 2014-2020 dönemi programlama çalışmaları kapsamında oluşturulan “Ortak Çalışma Grubunun” üçüncü ve son toplantısı 20 Ağustos 2014 tarihinde Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da gerçekleştirilmiştir. 

Toplantıya Türkiye tarafından Bakanlığımız temsilcilerinin yanı sıra Sofya Büyükelçimiz, Kalkınma Bakanlığı yetkilileri, Program bölgesinde yer alan Kırklareli ve Edirne illeri valilikleri ile belediyelerinden temsilciler ve Trakya Kalkınma Ajansı yetkilileri katılım sağlamıştır. Bulgaristan tarafından ise Programın Yönetim Makamı Bölgesel Kalkınma Bakanlığı temsilcilerinin yanı sıra ilgili diğer bakanlıkların yetkilileri, Program bölgesini oluşturan Haskovo, Burgaz ve Yambol’un yerel idarelerinin temsilcileri, ilgili sivil toplum kuruluşu mensupları iştirak etmiştir.

Toplantıda Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programının 2014-2020 dönemindeki yapısına esas teşkil eden Program Belgesi onaylanmıştır.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 20/08/2014 / Hit: 6,498

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı