ENGLISH
  Güncelleme: 02/07/2014

INTERACT tarafından Avrupa İşbirliği Günü Kapsamında Düzenlenen Video Yarışması

Avrupa Komisyonu'nun da desteğiyle INTERACT programı, AB çapında bu yıl Avrupa İşbirliği Kutlamaları kapsamında "ortak sınırlar, ortak çözümler" sloganıyla bir video yarışması düzenlemektedir. (Sınır Ötesi, Uluslararası, Bölgelerarası, Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA CBC) ve Avrupa Komşuluk ve Ortaklık Aracı (ENPI CBC)) gibi Avrupa Birliği proje programları ve bağımsız film yapımcıları Avrupa'da sınır ötesi işbirliğinin sonuçlarını ve kazanımlarını sergileyecek olan video yarışmasına davetlidir.

Sözünüzü yayın ve ağınızı etkinleştirin! Video yarışmasının galipleri 16 Eylül tarihinde Milano'da gerçekleşecek olan Avrupa İşbirliği Günü açılış etkinliğine katılmak üzere seyahat kazanacaklardır.

Videonuz kazanmasa bile endişelenmeyin zira videonuz bu yılki Brüksel'deki açık günler kapsamında Bölgeler Komitesinin sinema odasında 8 Ekim Çarşamba günü gösterilecektir. Katılın ve Avrupa İşbirliğinin katma değerinin görünürlüğünü arttırın.

Video yarışması için hatırlatmalar:

Videolarınızın konusu 2007-2013 programlama dönemindeki faaliyetleri kapsamalı ve Avrupa'da sınırların ortaya koyduğu sıkıntıları ya da işbirliğinin kazanımlarını sergilemelidir.

Videolarınız 3 dakikadan daha uzun sürmemelidir.

Videolarınız profesyonel ya da amatör nitelikte olabilir.

Tüm videolar İngilizce olmalı ya da İngilizce altyazılı olmalıdır.

Orijinallik ve yaratıcılık önem taşımaktadır.

Şartname' ye uyan videolar değerlendirmeye alınacaktır.

Videolarınızı 15 Temmuz (geceyarısı) tarihine kadar yükleyebilirsiniz. Şimdi web sitesine gidin ve katılın! Oylama 16 Temmuz ile 15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup kazananlar ile Ağustos ayının sonunda irtibata geçilecektir.

Ekte yer alan bilgi formunda yarışmayla ilgili bilgiler yer almaktadır. Şimdi sözünüzü projeleriniz arasında ya da ilgisini çekecek kişilerle paylaşabilirsiniz.

Konuyla ilgili daha detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.



Güncelleme: 02/07/2014 / Hit: 7,979

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı