ENGLISH
  Güncelleme: 16/06/2014

23. Fasıl Çalışma Grubu Toplantısı ve STK’larla “Türkiye-AB İlişkileri” Konulu Toplantı

T.C.

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

 

 

BASIN DUYURUSU

23. FASIL ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI VE STK’LARLA “TÜRKİYE-AB İLİŞKİLERİ” KONULU TOPLANTI
                     

 

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci  Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Avrupa Komisyonu Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu Üyesi Stefan Füle’nin katılımları ile 23. Yargı ve Temel Haklar Faslı Çalışma Grubu toplantısı 17 Haziran 2014 tarihinde, saat 10:00’da, Avrupa Birliği Bakanlığı’nda gerçekleştirilecektir.

Toplantıda, Türkiye’nin son yıllarda önemli reformlar gerçekleştirmeye devam ettiği 23. Yargı ve Temel Haklar Faslı kapsamındaki gelişmeler Komisyon yetkilileri ile paylaşılacak ve görüş alışverişinde bulunulacaktır.

Toplantıyı müteakiben Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci  Mevlüt Çavuşoğlu ve Avrupa Komisyonu’nun Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu Üyesi Stefan Füle, ülkemizin Avrupa Birliği’ne katılım sürecindeki gelişmeleri değerlendirmek ve katkılarını almak amacıyla sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile saat 12:15’de  Ankara JW Marriott Otel’de  bir araya gelecektir.

“Türkiye-AB İlişkileri” başlıklı yemekli toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Türkiye-AB ilişkilerindeki son durum ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunulacaktır.



Güncelleme: 16/06/2014 / Hit: 7,698

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı