ENGLISH
  Güncelleme: 06/06/2014

Mehmetçik İçin Yurttaşlık Eğitimi Projesi Açılışı Gerçekleştirildi

“Mehmetçik İçin Yurttaşlık Eğitimi Projesi"nin açılış toplantısı, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar GÜLER’in ev sahipliğinde, AB Bakanlığı Müsteşar Vekili Sn. Ahmet YÜCEL, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Sayın Stefano MANSERVISI, Birleşmiş Milletler Mukim Koordinatörü Kamal MALHOTRA ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Anılan toplantıda, Müsteşar Vekili Sayın Ahmet YÜCEL bir konuşma gerçekleştirdi. Sayın YÜCEL, Gazi Orduevi’nde yapılan törendeki konuşmasında, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından AB fonları ile yürütülen ilk proje olan “Mehmetçik için Yurttaşlık Eğitimi Projesi”nin, Avrupa Birliği üyelik sürecimize toplumun tüm kesimlerini dâhil etmek suretiyle herkesin bu süreci sahiplenmesi ve bu sürecin kazanımları konusunda bilinçlendirilmesi açısından son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Törende ayrıca, Genelkurmay İkinci Başkanı Sayın Yaşar GÜLER ve Projenin Kıdemli Program Görevlisi Tümgeneral Sayın Taner DÜVENCİ’in yanı sıra ilgili kurum/kuruluş temsilcileri de söz aldı.

Proje hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantısı verilen internet sitesini ziyaret edebilirsiniz:

http://www.tr.undp.org/content/turkey/tr/home/operations/projects/democratic_governance/civic_training_for_mehmetcik.html


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 06/06/2014 / Hit: 7,698

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı