ENGLISH
  Güncelleme: 16/12/2013

Avukatlar için Yargı ve Temel Haklar Projesi Kapanış Çalıştayı Gerçekleştirildi

Avrupa Birliği Bakanlığı’nın Adalet Bakanlığı ve Türkiye Barolar Birliği ile işbirliği içerisinde yürüttüğü, İngiltere Büyükelçiliği tarafından Avrupa’yı Birleştirme Programı kapsamında desteklenen “Avukatlar için Yargı ve Temel Haklar Projesi’nin “Kapanış Çalıştayı” 13 Aralık 2013 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Çalıştaya, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Doç. Dr. Sayın Sanem BAYKAL, Adalet Bakanlığı Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü AB Projeleri Uygulama Daire Başkanı Hakim Sayın Celalettin DÖNMEZ, Avrupa Birliği Bakanlığı Siyasi İşler Başkanı Sayın Ege ERKOÇAK ve Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sayın Başar YALTI ile Adalet Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye Barolar Birliği, Kastamonu, Manisa, Trabzon, Şanlıurfa, Kırıkkale ve Ankara Barolarından temsilciler katıldı.

Akşam düzenlenen kapanış yemeğinde konuşan Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Mehmet CANGİR tarafından, yedi ilde düzenlenen seminerlere eğitmen olarak katılan Doç. Dr. Sayın Sanem BAYKAL, Adalet Bakanlığı Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü AB Projeleri Uygulama Daire Başkanı Sayın Celalettin DÖNMEZ ve Avrupa Birliği Bakanlığı Siyasi İşler Başkanı Sayın Ege ERKOÇAK’a katkıları dolayısıyla plaket sunuldu.

Projeye ilişkin detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 16/12/2013 / Hit: 7,852

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı