ENGLISH
  Güncelleme: 15/12/2013

Sayın Bakanımız Egemen Bağış'ın Almanya Ziyareti

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış 14 Aralık 2013 tarihinde, resmi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Almanya'ya hareket etti. Bağış ilk olarak Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Hamm Teşkilatı'nın açılış törenine katıldı. Törende bir konuşma gerçekleştiren Bakan Bağış, törenin ardından Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger-Petermann ile görüştü. Bakan Bağış son olarak, Hamm Belediye Başkanı'nın onuruna düzenlediği akşam yemeğine katıldı.

Görüşmelerde Türk-Alman dostluğuna vurgu yapan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Hamm Belediyesi'nin Türk vatandaşlara sağladığı hizmetler için teşekkür ederek Hamm'ın mükemmel bir entegrasyon örneği olduğunu ifade etti.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ziyaretlerinin ikinci gününde, ilk olarak Hamm'da Türk iş adamları ile sohbet toplantısında bir araya geldikten sonra, UETD'nin Hamm Teşkilatı tarafından düzenlenen salon programına katıldı.

UETD'nin Hagen Teşkilatı'nın da açılış törenine katılan Bağış, son olarak Hagen Teşkilatı tarafından düzenlenen salon programına katılarak Almanya'daki temaslarını sona erdirdi.

almanya

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 15/12/2013 / Hit: 6,159

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı