ENGLISH
  Güncelleme: 20/05/2013

Genç İşadamları AB Yolunda Projesi Gaziantep Programı Düzenlendi.

İngiltere Büyükelçiliği sorumluluğunda yürütülen Diplomatik Değerler ve Etki Fonu’nun bir parçası olan “Avrupa’yı Yeniden Bütünleştirme Programı” çerçevesinde, Avrupa Birliği Bakanlığı ve İngiltere Büyükelçiliği ortak girişimiyle başlatılan “Genç İşadamları AB Yolunda” projesi kapsamında İstanbul ve İzmir’den sonra üçüncü ve son eğitim 17-18 Mayıs 2013 tarihlerinde Gaziantep’de yapılmıştır.

Gaziantep ve çevre illerimizde bulunan genç işadamları derneklerinden gelen katılımcılar ile gerçekleştirilen eğitim programı Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Mehmet CANGİR’in açılış konuşmalarıyla başlamıştır. Sayın Dr. CANGİR’in açılış konuşmalarının ardından katılımcılara Avrupa Birliği’ne ilişkin temel konular, AB Fonları, Vize Serbestisi, Yatırımcılar için Fon Kaynakları, Vergi Muafiyetleri ve Çifte Vergilendirme konularında sunumlar yapılmıştır.

Söz konusu proje kapsamında Haziran ayı içerisinde her üç il eğitim katılımcıları arasından kura yoluyla belirlenen genç işadamlarının katılımlarıyla Brüksel ve Londra’ya bir çalışma ziyareti düzenlenecektir.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 20/05/2013 / Hit: 6,619

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı