ENGLISH
  Güncelleme: 21/04/2013

Egemen Bağış 9. Ulusal Sosyal Bilimler Ödül Töreni’ne Katıldı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 20 Nisan 2013 tarihinde, Fatih Koleji'nce, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 9. Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı Ödül Töreni'ne katıldı. Törende bir konuşma yapan Bakan Bağış, böyle anlamlı bir gecede çocukların heyecanını ve coşkusunu paylaşmanının çok büyük bir mutluluk olduğunu dile getirdi.

Fatih Koleji'nin çeşitli okullarından öğrencilerin oluşturduğu 70 kişilik orkestranın verdiği mini konserin ardından, ödüle layık görülen sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından tanınmış kişiler ve projeleriyle yarışan öğrenciler, ödüllerini Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu'nun elinden aldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'e, "Eğitim Her Engeli Ortadan Kaldırır" projesine yaptığı katkılarından dolayı değer görülen ödülü, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alpaslan aldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e sunulması kararlaştırılan "Sosyal Sorumluluk" ödülü ise Bakan adına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Doç. Dr. Mustafa Can'a verildi. İş adamı Adnan Polat, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Türk Dil Kurumu Başkanı Mustafa Kaçalin, sanatçılar Ahmet Özhan ve Metin Şentürk, eğitime katkılarından dolayı ödüle layık görülen diğer isimler oldu.

Gecede, "Sahne Sanatları", "Forum", "İngilizce Takdim", "Türkçe Takdim" ve "Proje" kategorilerinde yarışan öğrencilerden sıralamaya girenlere de altın, gümüş, bronz madalya ve mansiyon ödülleri verildi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 21/04/2013 / Hit: 6,668

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı