ENGLISH
  Güncelleme: 19/04/2013

Egemen Bağış TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Yaramancı’yı Kabul Etti

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 19 Nisan 2013 tarihinde, DenizTemiz Derneği/TURMEPA Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Yaramancı'yı kabul etti. Bakanlığın Ortaköy'deki ofisinde gerçekleşen kabulde konuşan Bağış, Türkiye'de temiz denizlere kavuşulabilmesi için önemli faaliyetlerde bulunan bu dernekle birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bağış, derneğin 11 Ekim 2013'te "2. Uluslararası Mavi Çözüm Konferansı"nı düzenleyeceğini ifade ederek, Yaramancı ve dernek yönetim kurulu üyelerinin, kendisini konferansa davet etmek üzere ziyaretine geldiklerini ifade etti. Konferansı desteklemekten ve AB'den çevre konusunda bazı uzmanların da bu konferansa davet edilmesi için aracı olmaktan büyük memnuniyet duyacağını vurgulayan Bağış, Türkiye'de sanayicinin, devlet kurumlarının, özel sektörün ve vatandaşların bu ülkenin güzelliklerine, doğasına, denizine, çevresine ve boğazına sahip çıkmasını sağlamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Bakan Bağış'ın desteği sayesinde, Karadeniz ve Marmara Denizi'ndeki kirlenmeyi göz önüne sermek üzere düzenlenen konferansın ikincisini yapacaklarını belirten Yaramancı da, kendilerine verdiği destekten dolayı Bağış’a teşekkür etti.

Tezcan Yaramancı ile görüşme


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 19/04/2013 / Hit: 10,993

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı