ENGLISH
  Güncelleme: 01/03/2013

“AB Fonları ve Tekirdağ İçin Fırsatlar” Konulu Bilgilendirme Toplantısı Tekirdağ'da Yapıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan “AB Fonları ve Tekirdağ için Fırsatlar” isimli bilgilendirme toplantısı, 1 Mart 2013 tarihinde Tekirdağ’da gerçekleştirildi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantı, büyükşehir olan Tekirdağ’da faaliyet gösteren kamu ve özel sektör kuruluşları ile belediyeleri ve STK’ları AB sürecine hazırlayarak, AB fon ve hibe kaynaklarından faydalanmaları konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Bilgilendirme toplantısında, STK’lar öncelikli olmak üzere kamu ve özel sektör kuruluşları ile belediyelerden yaklaşık 300 katılımcı hazır bulundu. Toplantının açılış konuşmalarını Avrupa Birliği Bakanlığı Araştırma ve Dokümantasyon Başkanı Selçuk Bayraktaroğlu ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri M. Gökay Üstün gerçekleştirdi.

1

3

tekirdağ 1

Toplantı, Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanı Bülent Özcan tarafından gerçekleştirilen “AB Üyelik Sürecinde Proje Fırsatları” konulu sunum ve Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı M. Süreyya Süner tarafından gerçekleştirilen “STK’lara Sağlanan AB Fonları ve Hibe Programları” hakkındaki sunum ile devam etti. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türk Ulusal Ajansı) Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programları Koordinatörü Ali Yurtsever ise, “Türk Ulusal Ajansı Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programları” konulu bir sunum yaptı.

4

5

6


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 01/03/2013 / Hit: 9,605

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı