ENGLISH
  Güncelleme: 09/11/2012

"Gelir İdaresinde Kalite Yönetimine Giriş İçin Teknik Destek Projesi”nin Kapanış Konferansı Düzenlendi

Gelir İdaresi Başkanlığının 2007 yılı IPA programı altında finanse edilen "Gelir İdaresinde Kalite Yönetimine Giriş İçin Teknik Destek Projesi" nin kapanış konferansı “ 8 Kasım 2012 tarihinde Ankara Swiss Otel'de düzenlendi.

Konferansta bir konuşma yapan Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Ahmet YÜCEL, AB süreci hakkında bilgi vererek müzakerelerin istenen hızda ilerlememesine karşın katılım sürecinin ülkemiz açısından taşıdığı öneme işaret ederek AB’nin siyasi ve ekonomik reformlar arkasındaki itici güç olmaya devam ettiğinin altını çizmiştir. Kurumlarımıza düşen vazifenin Türkiye’nin gelişimine katkıda bulunacak uyum çalışmalarını hızla tamamlamak olduğunu belirten Sayın YÜCEL ülkemiz aleyhine olan hiçbir şeyin altına imza atmadığımızı da vurgulamıştır.

AB süreci ile birlikte Türkiye’ye gelen yabancı yatırımdaki artışa dikkat çeken Sayın YÜCEL, Katılım Öncesi Mali Yardımlar ile birçok projenin hayata geçtiğini belirtmiştir. Gelir İdaresi’nde Kalite Yönetimine Giriş İçin Teknik Destek (Gemi) Projesi’nin de söz konusu mali yardımlar ile finanse edildiğini belirten Sayın YÜCEL, kalite yönetiminin kamu yönetimi reformu açısından da ehemmiyet arz ettiğini ifade ederek AB yolculuğumuzda projeler sırasında elde edilen kazanımların bundan sonraki yol haritamız için yararlı zemin teşkil edeceğinin altını çizmiştir.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 09/11/2012 / Hit: 7,472

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı