ENGLISH
  Güncelleme: 24/06/2012

Egemen Bağış Tuzla Belediyesi Tarafından Düzenlenen 2. Geleneksel Köfte Şenliği ile İyilik Şampiyonası Ödül Töreni'ne Katıldı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bakan Bağış, Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 2. Köfte Şenliği'ne katıldı. Tuzla Meydanı'nda kurulan köfte standlarını ziyaret eden  Bağış, vatandaşlarla da sohbet etti. Bakan Bağış şenliğin ardından Tuzla Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi'ndeki İyilik Şampiyonası programına geçti.

 

Bakan Bağış, bir Türk uçağının Suriye tarafından düşürülmesinin ardından gelinen son noktayı değerlendirirken şunları söyledi: 

"Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir güçlü bir devlettir. Biz millet olarak kendi bağımsız hür özgür devletini bin yıldır yürüten bir milletiz. Tecrübeli bir devlet yapımız var. Böylesine önemli ulusal konularda iktidarıyla muhalefetiyle hep birlikte tek yumruk olmamız gerekir. Bu konuda Sayın Başbakanımızın koordinasyonununda ilgili bakanlıklarımız, ilgili kurumlarımız gerekli istişareleri yaptılar ve hala durumun netleşmesiyle ilgili süreci takip ediyoruz. Biliyorsunuz Türkiye, Suriye'ye bir nota verdi. Sayın Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu bu konuda açıklamalarda bulundu. Şundan emin olun Türkiye bu konularda yapılması gerekeni her zaman yapmıştır ve yapacaktır. Tarih boyunca Türkiye'ye dostlukla yaklaşanlar hep dostluk görmüştür; endişe duyması gerekenler Türkiye'ye düşmanca yaklaşma gafletinde bulunan ve haddini aşanlardır. "


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 24/06/2012 / Hit: 8,165

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı