ENGLISH
  Güncelleme: 07/06/2012

Harvard Üniversitesi Kokkalis Yönetici Eğitim Programı Katılımcılarına Resepsiyon Düzenlendi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Harvard Üniversitesi Yönetici Eğitimi Programı katılımcıları ve Harvard Üniversitesi öğretim görevlilerine Avrupa Birliği Bakanlığı İstanbul Ortaköy Ofisi'nde bir resepsiyon verdi.

Harvard Üniversitesi Kokkalis Programı çerçevesinde her sene haziran ayı içinde dünyanın belirli bölgelerinde gerçekleştirilen "Harvard Yönetici Eğitimi" programı, bu sene "Public Leaders in Southeast Europe" başlığı ile 3-7 Haziran 2012 tarihleri arasında İstanbul Özyeğin Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından da desteklenen söz konusu program kapsamında katılımcılar; "müzakere ve anlaşmazlık yönetimi", "liderlik", "iletişim" ve "yaratıcılık" alanlarında liderlik ve yöneticilik becerilerini geliştirme olanağı buldular.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyon, Özyeğin Üniversitesi kurucusu Hüsnü Özyeğin, FİBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ve Kokkalis Vakfı Başkan Yardımcısı Petro Kokkalis'in katılımlarıyla gerçekleşti.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 07/06/2012 / Hit: 10,875

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı