ENGLISH
  Güncelleme: 26/04/2012

Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı "Sınırlar Paylaşılıyor- Masafeler Yakınlaşıyor" adlı fotoğraf yarışması

Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı Birinci Teklif Verme Duyurusu kapsamında sunulan projeler için "Sınırlar Paylaşılıyor- Mesafeler Yakınlaşıyor" adlı fotoğraf yarışması düzenlenmektedir.

Programın Ortak Teknik Sekretaryası, Bulgaristan Cumhuriyeti, Bölgesel Kalkınma ve İskan Bakanlığı, “Bölgesel İşbirliği İdaresi” Genel Müdürlüğü,(Yönetim Makamı) ve Türkiye Cumhuriyeti, “Avrupa Birliği Bakanlığı” (Ulusal Otorite) işbirliği ile Birinci Proje Teklif Duyurusu kapsamındaki projelere yönelik, "SINIRLAR PAYLAŞILIYOR- MESAFELER YAKINLAŞIYOR" adlı fotoğraf yarışması düzenlemektedir.

"Sınırlar paylaşılıyor- mesafeler yakınlaşıyor" adlı fotoğraf yarışması, çeşitli Avrupa Bölgesel İşbirliği, IPA-Sınır Ötesi İşbirliği ve ENPI-Sınır Ötesi İşbirliği Programlarının kendi yerel etkinlikleri ile katılım gösterdikleri ve INTERACT desteği ile hayata geçirilen Avrupa İşbirliği Günü (ECD) kutlamalarının bir parçası olarak, birinci teklif verme duyurusu kapsamındaki projeler için Ortak Teknik Sekretarya tarafından düzenlenmektedir. Avrupa İşbirliği Günü'nün amacı; Avrupa Bölgesel İşbirliği'nin görünürlüğünü arttırmak, neticeleri konusunda bilgi paylaşmak ve hizmet ettiği toplumların yaşam kalitesine olan olumlu etkilerini göstermektir.

Yarışma, Birinci Teklif Duyurusu kapsamındaki projelerin yönetim ekipleri ile program alanından amatör/profesyonel fotoğrafçıların katılımına açıktır. Sadece ve münhasıran Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı Birinci Teklif Çağrısı kapsamındaki proje aktivitelerini/ çıktılarını/ sonuçlarını gösteren fotoğraflar yarışmaya başvuru için uygundur. Başvurular, belirli bir proje kapsamında olmak koşulu ile fotoğrafçısı ile birlikte koordine edilmek durumundadır.

Birinci Teklif Duyurusu kapsamındaki tüm proje ortaklarının, fotoğrafçıları (yegane eser sahibi ve telif hakkı sahibi) ile birlikte yarışmaya katılım göstermeleri önemle beklenmektedir. Yarışmaya katılmak isteyen proje ortaklarının yarışma şartnamesini dikkatle okumaları ve katılım formunu (aşağıdadır) doldurarak fotoğraflarla 27 Haziran 2012 tarihine kadar birlikte Program'ın Ortak Teknik Sekretaryasına sunmaları gerekmektedir.

"Sınırlar paylaşılıyor- mesafeler yakınlaşıyor" adlı fotoğraf yarışması hakkında ayrıntılı bilgi ve sorularınız için iletişim:  turkanfirinci@gmail.com ve i_n_delchev@yahoo.com

 

SON BAŞVURU TARİHİ- 27 Haziran 2012

Yarışma Şartnamesi ve Katilim Formu'na ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Bulgaristan Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı internet sayfasına ulaşmak için tıklayınız.



Güncelleme: 26/04/2012 / Hit: 10,591

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı