ENGLISH
  Güncelleme: 25/04/2012

Egemen Bağış Sport Business Summit Konferansı’na Katıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği İletişim Stratejisi (ABİS) çerçevesinde desteklenen ve International Herald Tribune tarafından düzenlenen “Sports Business Summit” konferansı 25-26 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi.

“Sports Business Summit” konferansı katılımcıları, konferansın öncesinde, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın ev sahipliğinde, 24 Nisan 2012 Salı günü Karakol Restoran -  Topkapı Sarayı’nda verilen Gala Yemeği’nde bir araya geldi.

Spor sektöründe dünyada yaşanan önemli gelişmelerin ele alındığı International Herald Tribune - Sport Business Summit konferansı, siyasetçiler, bürokratlar, yöneticiler ile spor kuruluşlarını, spor sektörünün uluslararası düzeyde önde gelen liderlerini, marka temsilcilerini ve otoritelerini bir araya getirdi.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Egemen Bağış, “2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul’un “International Herald Tribune – Sports Business Summit” konferansına ev sahipliği yapmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum. İki gün sürecek konferans boyunca İstanbul’un 2020 Olimpiyat Oyunları’na neden bu kadar güçlü bir aday olduğunu görme şansı elde edeceğinizi düşünüyorum.” dedi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 25/04/2012 / Hit: 7,493

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı