ENGLISH
  Güncelleme: 24/02/2012

Eşleştirme Seçim Toplantıları Düzenlendi

2010 Mali Programlama yılına ait yeniden dolaşıma çıkan üç adet Eşleştirme Projesi seçim toplantıları Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilmiştir.

Adalet Bakanlığı’nın faydalanıcı kurum olduğu, TR 10 IB JH 01 nolu, “Cezaevlerinde İnfaz Hizmetlerinin İyileştirilmesi” Eşleştirme Projesinin seçim toplantısı, Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı’nda görevli Koordinatör Sayın Osman Düzel ve Merkezi Finans ve İhale Birimi Eşleştirme Projeleri Koordinatörü Sayın Süreyya Erkan’ın eş başkanlıklarında, 13 Şubat 2012 tarihinde, Bakanlığımızda gerçekleştirilmiştir. Projeye, İngiltere-Portekiz konsorsiyumu, Finlandiya-İsveç Konsorsiyumu, Almanya, Hollanda ve Fransa’dan olmak üzere 5 adet teklif gelmiştir.

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumu’nun faydalanıcısı olduğu, TR 10 IB FI 01 nolu, “Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü için Piyasa Gözetim Sisteminin Güçlendirilmesi” Eşleştirme Projesinin seçim toplantısı, Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanı Sayın Pınar TANLAK ve Merkezi Finans ve İhale Birimi Eşleştirme Projeleri Koordinatörü Sayın Süreyya Erkan’ın eş başkanlıklarında, 22 Şubat 2012 tarihinde Bakanlığımızda düzenlenmiştir. Projeye İspanya teklif sunmuştur.

Adalet Bakanlığı’nın faydalanıcısı olduğu, TR 10 IB JH 05 nolu, “Geliştirilmiş Mahkeme Bilirkişi Sistemi” Eşleştirme Projesinin seçim toplantısı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanı Sayın Pınar TANLAK ve Merkezi Finans ve İhale Birimi Eşleştirme Projeleri Koordinatörü Sayın Süreyya Erkan’ın eş başkanlıklarında, 23 Şubat 2012 tarihinde Bakanlığımızda düzenlenmiştir. Projeye, İspanya, Almanya ve Fransa’dan olmak üzere üç adet teklif gelmiştir.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 24/02/2012 / Hit: 9,984

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı