ENGLISH
  Güncelleme: 24/02/2012

Balıkçılık Alanında En İyi Uygulamalar Çalıştayı Gerçekleştirildi

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen Sivil Toplum Diyaloğu II Tarım ve Balıkçılık Hibe Programı kapsamında desteklenen Sarıyer Belediyesi’nin “AB Standartlarının Uygulanması Yönünde Yerel Adımlar Projesi” kapsamında düzenlenen “Balıkçılık Alanında En İyi Uygulamalar Çalıştayı” Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in katılımlarıyla 23 Şubat 2012 tarihinde gerçekleştirildi.

Sarıyer Belediye Başkanı Sayın Şükrü Genç’in açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar, daha rekabetçi bir su ürünleri ve balıkçılık sektörü için hem pazarlama hem de üretim aşamasında en yüksek standartlara ulaşmanın ne derece önemli olduğunu vurguladı.

Protokol konuşmalarının ardından Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Özdemir, “AB Standartlarının Uygulanması Yönünde Yerel Adımlar Projesi”nin amaçlarını ve balıkçılık sektörüne sağlayacağı faydaları özetleyen bir konuşma gerçekleştirdi.

Çalıştayda ayrıca, Avrupa Koruma ve Kalkınma Bürosu uzmanlarından Arianna Broggiato Avrupa Birliği’nde Balıkçılık Politikası konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Balıkçılık Alanında En İyi Uygulamalar Çalışayı, İtalyan ve İspanyol temsilcilerin, ülkelerinin balıkçılık sektörünün pazarlama boyutuyla ilgili yaşadıkları deneyimlerini aktarmalarıyla son buldu.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 24/02/2012 / Hit: 7,914

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı