ENGLISH
  Güncelleme: 20/02/2012

"Meyvacılıkta ve Seracılıkta Sertifikalı Tarım" Projesi Kapanış Toplantısı

Sivil Toplum Diyaloğu-II Tarım ve Balıkçılık bileşeni kapsamında hibe almaya hak kazanan Simav Ticaret ve Sanayi Odası'nın " Meyvacılıkta ve Seracılıkta Sertifikalı Tarım" isimli projesinin kapanış toplantısı 15 Şubat 2012 tarihinde Kütahya Simav'da gerçekleştirildi.

Simav Kaymakamı, Simav Belediye Başkanı ve çok sayıda davetlinin katıldığı kapanış toplantısında Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı tarafından projenin ayrıntıları, elde edilen çıktılar ve Türkiye-AB Sivil Toplum Diyaloğu Projesinin önemi ve sağladığı katkılar hakkında bilgiler verildi. Kapanış toplantısına Avrupa Birliği Bakanlığı adına Proje Uygulama Başkanlığı Uzmanı Sn. Murat BAŞER tarafından katılım sağlandı.

"Meyve Yetiştiriciliğinde ve Seralarda Sertifikalı Tarım" kapsamında Kütahya'nın Simav ilçesindeki otuz seracının GLOBALGAP sertifikası edinmesi sağlandı, iyi uygulamaların görülmesi amacıyla İtalya'ya çalışma ziyareti düzenlendi ve Simav'a bağlı köylerdeki yaklaşık bin çiftçiye sertifikalı tarımın önemi hakkında eğitim verildi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 20/02/2012 / Hit: 8,435

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı