ENGLISH
  Güncelleme: 11/01/2012

"Türk Yerel Medyası AB Yolunda" Projesi Dokuzuncu Bölgesel Bilgilendirme Semineri Muğla'da Gerçekleştiriliyor

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış himayelerinde Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen ve İngiltere'nin Ankara Büyükelçiliği'nce desteklenen "Türk Yerel Medyası AB Yolunda" projesinin dokuzuncu bölgesel bilgilendirme semineri, 10-11 Ocak 2012 tarihlerinde Muğla'da düzenleniyor.
Seminer açılışı için bir mesaj gönderen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türkiye'nin AB standartlarında bir basın özgürlüğüne ulaşabilecek kapasitede olduğunu belirtti. Seminer açılışında İngiltere Büyükelçiliği Müsteşarı Peter Spoor, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. F.H. Burak Erdenir ve Muğla Valisi Fatih Şahin birer konuşma gerçekleştirdiler.


Muğla, Aydın, Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta illerinden yerel medya mensuplarının katılımıyla iki gün boyunca devam edecek seminerde, katılımcılar AB'ye katılım sürecimiz, bu süreçte gerçekleştirilen çalışmaların günlük hayatımıza etkileri ve medyaya yönelik proje ve programlar hakkında bilgilendiriliyor. Seminer kapsamında, katılımcılara AB sürecini daha bilinçli ve yakından takip etmelerini kolaylaştıracak bilgiler de veriliyor.

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 11/01/2012 / Hit: 9,397

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı