ENGLISH
  Güncelleme: 05/01/2012

96. Dönem Kaymakam Adaylarına Bakanlığımızda çeşitli konularda AB eğitimi verildi

Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığının koordinasyonunda düzenlenen, 96. Dönem Kaymakam Adayları AB Eğitiminin ilk aşaması 4 Ocak 2012 tarihinde Bakanlığımız Volkan Vural Konferans Salonunda düzenlenmiştir.

Eğitime, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Mehmet CANGİR'in açılış konuşmasıyla başlanmıştır. Açılış konuşmasını müteakip, Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanı Sayın Pınar TANLAK "Avrupa Birliği Bakanlığının Kurumsal Yapısı" ile "Avrupa Birliği ve Türk-AB İlişkilerinin Tarihçesi" hakkında sunum yapmıştır. Bu sunumun ardından, Katılım Politikası Başkanlığı Koordinatörü Sayın Elif Kurşunlu "Türkiye - Avrupa Birliği Katılım Müzakerelerine Genel Bakış" konularında sunum yapmıştır. Son olarak programda, Proje Uygulama Başkanı Sayın Bülent ÖZCAN'ın "AB Projelerinin Hazırlanması ve Uygulanması" sunumu yer almıştır.

  

96. Dönem Kaymakam Adaylarına yönelik AB Eğitimi 5 - 6 Ocak 2012 tarihlerinde İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığında devam edecek olup Sivil Toplum, İletişim ve Kültür Başkanlığı Başkan V. Başak İlisulu ve Proje Uygulama Başkanlığı sunum yapacaklardır.  


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 05/01/2012 / Hit: 9,350

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı