ENGLISH
  Güncelleme: 21/12/2011

"AB Yolunda Kırıkkale" Projesi Kapanış Töreni ve "AB'yi Kırıkkaleye Anlatmak" Konferansı

Avrupa Birliği Bakanlığı'nca yürütülen İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor Programı kapsamında desteklenen "Avrupa Birliği Yolunda Kırıkkale Projesi"nin kapanış töreni İl Kültür Merkezinde gerçekleşti. Törene Kırıkkale Valisi Sayın Hakan Yusuf GÜNER, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Mehmet CANGİR ve çok sayıda davetli katıldı.

Kırıkkale Valisi Sayın Hakan Yusuf GÜNER açılış konuşmasında "Avrupa Birliği Yolunda Kırıkkale" projesini değerlendirdi ve Valilik olarak AB ile ilgili çalışmalara verdikleri desteğin bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Kırıkkale Valisi Sayın Hakan Yusuf GÜNER'in açılış konuşmasından sonra kürsüye gelen Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Mehmet CANGİR "AB'yi Kırıkkale'ye Anlatmak" konulu bir konferans verdi. Sayın CANGİR Türkiye'nin AB üyeliğinin getireceği ekonomik ve siyasi kazançlar konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Konferansın ardından Sayın CANGİR 12-16 Aralık 2011 tarihlerinde gerçekleşen "Temel AB Eğitimi"ni başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikalarını verdi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 21/12/2011 / Hit: 9,635

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı