ENGLISH
  Güncelleme: 09/12/2011

İzmir Valiliği AB UDYK 2011 Yılı Üçüncü Toplantısı Gerçekleştirildi

  

İzmir Valiliği'nin Avrupa Birliğine Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu 2011 yılı üçüncü toplantısı  Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve İzmir Valisi Sayın M. Cahit Kıraç'ın katılımı ile 8 Aralık 2011 tarihinde gerçekleştirildi. Kurulun bu toplantısında gündem Avrupa Birliği Bakanlığının kendi bütçesinden finanse ettiği "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor Programı" kapsamında desteklenen "İzmir'de AB Rüzgarı" projesinin değerlendirilmesi idi.

İzmir Valisi Sayın M. Cahit Kıraç'ın açılış konuşması ardından kürsüye gelen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış; "AB'yi sadece Ankara'da birkaç kişinin konuştuğu mesele değil, Türkiye'de 81 ilin konuştuğu bir mesele haline getiriyoruz. Artık her ilimizde AB projelerinden sorumlu bir vali yardımcısı, kaymakam var.''  sözleriyle AB sürecine ilişkin yerelde yapılan çalışmalara değindi.

Toplantı sonrasında "İzmir'de AB Rüzgarı" projesi kapsamında gerçekleştirilen "Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi" katılımcılarına sertifikaları, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış tarafından verildi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 09/12/2011 / Hit: 12,367

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı