ENGLISH
  Güncelleme: 22/12/2011

Kocaeli Valiliği Kamu Yöneticileri Çalıştayı ve 2011 Yılı Dördüncü AB UDYK Toplantısı Düzenlendi

Avrupa Birliği Bakanlığı'nın kendi kaynaklarını kullanarak yürüttüğü "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor" Programı kapsamında "AB-ı Hayat" isimli projesi ile destek almaya hak kazanan Kocaeli Valiliği, 5-6 Aralık 2011 tarihlerinde Ahmet Elginkan Mesleki Eğitim Merkezi'nde "Kamu Yöneticileri Çalışmaları Çalıştayı" etkinliğini gerçekleştirdi.

Çalıştayın açılışı, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Mehmet CANGİR tarafından yapılırken Avrupa Birliği Bakanlığı uzman ve uzman yardımcıları da çalıştaya katılım gösterdi. Sektörel Politikalar Başkanlığı Koordinatörü Sayın Leyla AKŞİN ve Uzmanı Sayın Mustafa AYDIN, Sosyal Bölgesel Yenilikçi Politikalar Başkanlığı Uzman Yardımcıları Sayın Merve Aydan EKİCİ ve Arzu AKAR, Tek Pazar ve Rekabet Başkanlığı Uzmanı Sayın Mutlu İNCE, çalıştay programı kapsamında Kocaeli ilindeki kamu yöneticilerine ilgili fasıl başlıkları ile ilgili sunumlar yaptı ve kamu yöneticilerinin hazırlayacağı raporlara katkıda bulundu.

Avrupa Birliği Bakanlığı uzmanlarının yanında diğer ilgili Bakanlıklardan ve Kocaeli Üniversitesi'nden de konuşmacıların bulunduğu çalıştayda, Kocaeli İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü personeli; Çevre, Taşımacılık Politikası, İşletme ve Sanayi Politikası, Eğitim ve Kültür ve Tüketicinin ve Sağlığın Korunması fasıllarıyle ilgili çalışmalarda bulunmuş oldular.

Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Mehmet CANGİR, 5 Aralık 2011 günü ayrıca  Kocaeli İli AB Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu'nun 2011 yılı dördüncü toplantısına katılım gösterdi. Sayın Dr. Mehmet CANGİR, kurul üyelerine "Avrupa Birliği Bakanlığının illerde yürüttüğü çalışmalar" konusunda bir konuşma yaptı.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 22/12/2011 / Hit: 7,990

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı