ENGLISH
  Güncelleme: 01/12/2011

Egemen Bağış Brüksel'i ziyaret etti

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 29 - 30 Kasım 2011 tarihlerinde Brüksel'i ziyaret etti. Bağış, ziyaret kapsamında 29 Kasım Salı günü ilk olarak Avrupa Politikaları Merkezi (EPC) ve TUSKON işbirliği ile düzenlenen kahvaltı toplantısında bir konuşma yaptı. 67. Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Toplantısının 2. Oturumuna katılan Bağış, aynı gün Genişleme ve Komşuluk Politikasından sorumlu Avrupa Komisyonu Üyesi Sayın Stephan Füle ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Sayın Bağış'ın European Policy Center'da Yaptığı Konuşma

İstihdam, Sosyal İşler ve İçermeden sorumlu Avrupa Komisyonu Üyesi László Andor ile de bir araya gelen Bağış, Belçika'nın Anvers kentine geçerek Alevi Kültür Merkezini ziyaret ederek Muharrem Ayı Orucu İftar yemeğine eşlik etti. Egemen Bağış, aynı gün Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) ile Yunus Emre Kültür Merkezi işbirliği ile hazırlanan "TÜRKSOY Resim Sergisi" açılışına katıldı.

Sayın Bağış Muharrem Ayı İftar Orucu Yemeğinde

30 Kasım Çarşamba günü sabah Belçika'da yerleşik uluslararası basına hitaben bir basın toplantısı yapan Bağış daha sonra sırasıyla, Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi Başkanı Staffan Nilsson ve Bölgeler Komitesi Başkanı Mercedes Bresso ile görüştü.

Sayın Bağış ve Bölgeler Komitesi Başkanı Mercedes Bresso

Bakan Bağış, Brüksel'de faaliyet gösteren Belçika Aktif Dernekler Federasyonunu (FEDACTIO) ziyaretinin ardından İstanbul 2012 Avrupa Spor Başkenti Bayrak Devir Teslim Törenine katılarak Brüksel'den ayrıldı.

Sayın Bağış İstanbul 2012 Avrupa Spor Başkenti Bayrak Devir Teslim Töreninde


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 01/12/2011 / Hit: 9,463

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı