ENGLISH
  Güncelleme: 24/11/2011

Bakan Bağış, Gençleri Yaratıcılıklarını, AB Sürecinde de Kullanmaya Davet Etti

"AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması", Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış'ın himayelerinde, Avrupa Birliği Bakanlığının İstanbul Ofisinde 24 Kasım 2011 tarihinde yapılan bir bilgilendirme ve tanıtım toplantısıyla başladı.

Toplantıya basın mensupları ve Türkiye genelindeki İletişim, Güzel Sanatlar, Sanat ve Tasarım Fakülteleri ve Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden temas noktası olarak belirlenen akademisyenler iştirak etti.

Toplantıda akademisyenlere ve basın mensuplarına hitap eden Bağış, küresel bir köy haline gelen dünyada iletişimin önemine dikkat çekerek "Bireyler ve toplumlar da bu dünya düzeni içerisinde ancak iletişim kanallarını sürekli açık tutarak varlıklarını sürdürebilir ve güçlenebilirler" dedi.

Yarışma, "Radyo", "TV", "Basın ve Açık Hava Reklamı", "İnternet ve Sosyal Medya Uygulamaları" kategorilerinde yapılacak.

Birinci olan öğrencilerin Brüksel'i ziyaret ederek AB kurumlarını görme ve gelecek AB dönem başkanlığını devralacak Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ı ziyaret ederek temaslarda bulunma fırsatı ile ödüllendirileceği duyuruldu. Ayrıca, yarışma ikincilerinin Brüksel gezisi, üçüncülerinin ise dizüstü bilgisayar ile ödüllendirileceği açıklandı.


 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 24/11/2011 / Hit: 8,376

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı