ENGLISH
  Güncelleme: 11/10/2011

Avrupa Birliği Bakanlığı, "Sivas'ın Misyonu Avrupa Vizyonu" Programına Konuk Oldu

 

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından Bakanlık bütçesinden sağlanan finansmanla yürütülmekte "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor" programı çerçevesinde, Sivas Valiliği'nce yürütülen "Sivas'ın Misyonu AB Vizyonu" projesi kapsamında Sivas Radyo Televizyonu, Müsteşar Yardımcısı Vekili Dr. Sayın F.H. Burak ERDENİR ve Müsteşar Yardımcısı Vekili Dr. Sayın Mehmet CANGİR ile 11 Ekim 2011 tarihinde bir röportaj gerçekleştirdi.

sivasin_misyonu_avrupa_vizyonu_sn_cangir_roportaj_10_10_2011

Sivas Valiliği ve Sivas Radyo Televizyonu'nun işbirliğiyle yayınlanan "Sivas'ın Misyonu Avrupa Vizyonu" adlı programın Kasım ayında yayınlanacak 3. bölümü için gerçekleştirilen çekimlerde, Müsteşar Yardımcısı Vekili Dr. Sayın Mehmet CANGİR'e AB'ye uyum sürecinde yerelde oluşturulan mekanizmalar, AB mali kaynakları, "Valiliklerin AB Sürecinde Etkinliğinin Artırılması Projesi" ve "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor Programı" ile ilgili sorular yöneltildi

sivasin_misyonu_avrupa_vizyonu_sn_erdenir_roportaj_10_10_2011

Programın bir sonraki konuğu olan Müsteşar Yardımcısı Vekili Dr. Sayın F.H. Burak ERDENİR ise Türkiye'nin AB'ye uyum sürecinde kat ettiği mesafeler, yeni kurulan Avrupa Birliği Bakanlığı'nın süreçte oynadığı rol ve üyelik süreci ile ilgili sorulara yanıt verdi.

sivasin_misyonu_avrupa_vizyonu_sn_cangir_roportaj_10_10_2011
sivasin_misyonu_avrupa_vizyonu_sn_erdenir_roportaj_10_10_2011

Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 11/10/2011 / Hit: 10,149

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı