ENGLISH
  Güncelleme: 12/10/2011

Elazığ İli Dördüncü AB Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı'nın İçişleri Bakanlığı ile işbirliği içerisinde sürdürmekte olduğu ve bir yılını doldurmuş olan "Valiliklerin AB Sürecinde Etkinliğinin Artırılması Projesi"  kapsamında, Elazığ ili Avrupa Birliğine Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu dördüncü toplantısı, 11 Ekim 2011 tarihinde Elazığ Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Elazığ Valisi Muammer EROL, Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanı Pınar TANLAK, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bülent ŞEN ve diğer Avrupa Birliğine Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu üyeleri katılım sağladılar.

Toplantıda, Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanı Pınar TANLAK AB Müzakere Süreci ve Valiliklerin AB Sürecinde Etkinliğinin Artırılması Projesi konularında sunumlar gerçekleştirdi.

Toplantıda ayrıca Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Bülent ŞEN tarafından Avrupa Birliği Sürecinde Eğitim konusunda bilgiler verildi.

  

Söz konusu toplantının ardından AB Bakanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanı  Sayın Pınar TANLAK ile Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Bülent ŞEN Elazığ Valiliği İl Projeler Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdiler.

Ayrıca toplantıda, AB Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Uzman Yardımcılarından Sayın Yunus YILMAZ, güncel hibe duyurularına yönelik bir sunum gerçekleştirdi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 12/10/2011 / Hit: 10,276

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı