ENGLISH
  Güncelleme: 10/10/2011

Bingöl İli Üçüncü AB Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı'nın İçişleri Bakanlığı ile işbirliği içerisinde sürdürmekte olduğu ve bir yılını doldurmuş olan "Valiliklerin AB Sürecinde Etkinliğinin Artırılması Projesi"  kapsamında, Bingöl ili Avrupa Birliğine Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu üçüncü toplantısı, 10 Ekim 2011 tarihinde Bingöl Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Bingöl Valisi Sayın Mustafa Hakan GÜVENÇER, Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanı Sayın Pınar TANLAK, AB İl Daimi Temas Noktası Vali Yardımcısı Abdülaziz AYDIN, tüm kaymakamlar, Belediye Başkan Vekili, kamu kurum ve kuruluşları il temsilciler ve ilgili sivil toplum kuruluşları katılım sağladılar.

Açılış Konuşmasını Bingöl Valiliği AB Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Mahmut BUYANKARA yaparak Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından desteklenen "Yüzen Ada Kenti Avrupa Birliği'ne Doğru Yüzüyor" projesi hakkında bilgi verdi ve projelerin sürdürülebilirliğinin önemini vurguladı.

Toplantıda, "Türkiye'nin Avrupa Birliği İlişkileri ve Valiliklerin AB Sürecinde Etkinliğinin Artırılması Projesi"  hakkında bir sunum yapan Avrupa Birliği Bakanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanı Sayın Pınar TANLAK, tüm çalışmalarında valiliklerin her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

AB Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Uzman Yardımcılarından Sayın Yunus YILMAZ da güncel hibe duyurularına yönelik bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda ayrıca Solhan Kaymakamlığı tarafından yürütülen proje hakkında da Proje Koordinatörü tarafından bilgi verildi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 10/10/2011 / Hit: 8,708

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı