ENGLISH
  Güncelleme: 05/10/2011

Mersin Valiliği Proje Uzmanlığı İkinci Grup Eğitimleri Avrupa Birliği Bakanlığı Ziyareti ile Başladı

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor" programı kapsamında desteklenen Mersin Valiliğinin "Mersin İlinin Avrupa Birliğine Uyumu İçin Bilgi Altyapısının Oluşturulması" projesi çerçevesinde, Mersin ilindeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden oluşan heyetin ATAUM tarafından verilen "Proje Uzmanlığı" ikinci grup eğitimleri 4 Ekim 2011 tarihinde Avrupa Birliği Bakanlığı ziyareti ile başladı.

Ziyaret kapsamında Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanı Sn. Bülent ÖZCAN "İllerimiz AB'ye Hazırlanıyor" programı hakkında katılımcılara bilgi verdi. Hemen ardından Katılım Politikası Başkanı Sn. Seval IŞIK tarafından Avrupa Birliği Bakanlığı'nın tanıtımı ve "AB Müzakere Süreci"ne ilişkin bilgilendirme yapıldı.

 

Yerelde AB farkındalığını artırmayı amaçlayan proje kapsamında, eğitimlerin yanı sıra AB fonlarının kullanımı konusunda başarı hikayelerinin anlatıldığı bilgilendirme günleri, proje uzmanlarının bilgilerinin yer alacağı bir veritabanı ve AB konulu bir konferans da düzenlenecek.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 05/10/2011 / Hit: 10,839

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı