ENGLISH
  Güncelleme: 16/09/2011

Kırıkkale'de "Yargı ve Temel Haklar Eğitim Semineri" gerçekleştirildi

 

"Avrupa Birliği Yolunda Kırıkkale"  projesi kapsamında 13-16 Eylül 2011 tarihlerinde düzenlenen "Yargı ve Temel Haklar Eğitim Semineri" 13 Eylül 2011 tarihinde Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Hukuku Başkanı Sayın Doç. Dr. Sanem BAYKAL'ın katılımı ile başlamıştır. Kırıkkale barosuna bağlı avukat ve savcı yardımcılarının katıldığı eğitim programının ilk gününde Sayın Doç. Dr. Sanem Baykal ‘Avrupa Birliği'nde Yargı ve Temel Haklara Bakış' konulu bir seminer vermiştir.

 

Söz konusu eğitim programı kapsamında 14 Eylül 2011 tarihinde Adalet Bakanlığı Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü'nden Sayın Celalettin DÖNMEZ "Türkiye için 23. Faslın Açılış Kriterleri ve Mevcut Durum" başlıklı bir seminer vermiştir.

  

15 Eylül 2011 tarihinde ise Avrupa Birliği Bakanlığı Siyasi İşler Başkanı Sayın Ege Erkoçak Türkiye'nin AB'ye adaylığı ve reform sürecinin "Yargı ve Temel Haklar" alanındaki gelişmelere etkisi ve AB uyum sürecindeki anayasal değişiklikler konusunda bir seminer vermiştir. Eğitim semineri Ekim ayının ilk haftası düzenlenecek çalıştay ile sona erecektir.

  


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 16/09/2011 / Hit: 12,668

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı