ENGLISH
  Güncelleme: 09/09/2011

"Türk Yerel Medyası AB Yolunda" Projesi Dördüncü Bölgesel Bilgilendirme Semineri Elazığ'da Yapıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı ve İngiltere Büyükelelçiliği işbirliği ile ortaklaşa yürütülen "Türk Yerel Medyası AB Yolunda" Projesi kapsamında 10 ilde düzenlenecek olan bölgesel bilgilendirme seminerlerinin dördüncüsü, 8-9 Eylül 2011 tarihinde Elazığ'da yapıldı.

Elazığ, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Malatya, Siirt ve Tunceli illerinden seminere katılım gösteren yerel medya mensupları, AB'ye katılım sürecimiz, bu süreçte gerçekleştirilen çalışmaların günlük hayatımıza etkileri ve medyaya yönelik proje ve programlar hakkında bilgilendirildi. AB'den uzmanların da katıldığı seminerde, katılımcılara ayrıca, AB sürecini daha bilinçli ve yakından takip etmelerini kolaylaştıracak bilgiler de verildi.

Seminer bitiminde, katılımcılara sertifikaları takdim edildi ve proje kapsamında gerçekleştirilecek Brüksel-Londra çalışma ziyaretine katılacak medya mensubu kura çekilişiyle belirlendi.

Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı V. Dr.F.H.Burak Erdenir, İngiltere Büyükelçiliği Politik Bölüm Başkanı Başkatip Stuart Adam ve seminer katılımcıları

Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 09/09/2011 / Hit: 8,893

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı